Hiihtokelit parhaimmillaan

Villa Honkalan vierestä kulkee upea maastoliikuntareitti, joka palvelee näin talviaikaan hiihtäjiä.

Valaistua reittiä on 4,6 km Pyhäniemestä kunnan keskustaan ja Villa Honkala osuu juuri tällä valaistulle välille. Maastoliikuntareitti on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön – kesällä kävellen ja talvella hiihtäen, joko perinteistä- tai luistelutyyliä käyttäen.

Pyhäniemi – Käskyvuori maastoliikuntareitti kuuluu Pohjois – Pirkanmaan reitistöön. Maastoliikuntareitti kulkee Pyhäniemeltä Käskyvuorelle. Pituutta reitillä yhteensuuntaan on 21 km.

Käskyvuoressa, reitin toisessa päätepisteessä on suuri laavu ja n. 50 hengen taukopaikka tulisijoineen. Taukopaikalla on ilmainen jätehuolto, polttopuut ja WC-tilat. Käskyvuori on sopiva retkikohde esim. perheille, ryhmille tai juuri Sinulle. Tervetuloa laduille, mitkä pidämme hyvässä kunnossa koko talven.

Liikuntareitin kartta.
Tervetuloa hiihtämään!
(c) Mervi Kortesluoma